Луксозни 7 местни лимузини под наем в Благоевград и региона, тел.: 0876 69 88 87

Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона. 0876 69 88 87

Ние от LIMO.BG Ви предлагаме едно незабравимо преживяване. Нашите Lincoln Towncar - 9 метра, 7 местни, със зареден мини бар, подходяща музика и красива украса ще оставят незабравим спомен за вашия празник. За специалния момент Вашият шофьор ще пристигне точно навреме, за да вземе Вас и Вашите спътници. Ще Ви отведе в уречения час на сборното място. Когато всички пристигнат, потегляме към класния ръководител. И най-хубавото, разбира се остава за последно - време е да се появите в целия си блясък и очарование пред всички. Сигурни сме, че се досещате кого публиката ще аплодира най-силно?

Сега Вие сте звездата!

 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона

За Вашата сватба всичко трябва да бъде безупречно! Какво по-хубаво от това да видите булката в прекрасна бяла рокля, слизаща от луксозна лимузина. Подарете си елегантност за Вашия специален ден. А ние ще се погрижим да пристигнете със стил и в добро настроение.

За незабравимия момент по случай завършването на гимназия ние ще Ви осигурим луксозен преход. Голяма лимузина и червен килим за едно наистина незабравимо преживяване.

Няма по-емоционален празник от детския рожден ден!
Направете щастливо Вашето дете. Нека се почувства специално. Като Хана Монтана - лимузина, балони, блясък... весел детски празник.

повече
повече
повече
 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона
design

LIMO.BG, 2011-2015