Луксозни 7 местни лимузини под наем в Благоевград и региона, тел.: 0876 69 88 87

Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона. 0876 69 88 87

Какво по-хубаво има от това да доставиш истинско щастие на дете? За специалния момент - рожденния ден на Вашето Слънце, подарете му един незабравим празник. Нека днес се почувства звезда. Нека го забележат. За него и компанията му предлагаме 9 метрово преживяване, пълно с балони и добро настроение. След като го вземем от вкъщи ще посетим и неговите най-близки гости. И когато всички се съберат отиваме на детското парти - там където всички очакват една истинска звезда да се появи със своята черна лимузина!

Честит Рожден Ден!

 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона

За Вашата сватба всичко трябва да бъде безупречно! Какво по-хубаво от това да видите булката в прекрасна бяла рокля, слизаща от луксозна лимузина. Подарете си елегантност за Вашия специален ден. А ние ще се погрижим да пристигнете със стил и в добро настроение.

За незабравимия момент по случай завършването на гимназия ние ще Ви осигурим луксозен преход. Голяма лимузина и червен килим за едно наистина незабравимо преживяване.

Няма по-емоционален празник от детския рожден ден!
Направете щастливо Вашето дете. Нека се почувства специално. Като Хана Монтана - лимузина, балони, блясък... весел детски празник.

повече
повече
повече
 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона
design

LIMO.BG, 2011-2015