Луксозни 7 местни лимузини под наем в Благоевград и региона, тел.: 0876 69 88 87

Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона. 0876 69 88 87

За да бъде Вашата сватба безупречна, единственото допълнение към прекрасните младоженци е луксозната лимузина. Подарете си елегантност за Вашия специален ден, а ние ще се погрижим да пристигнете със стил и в добро настроение.

Вашата лимузина ще бъде на разположение 30 мин. преди уговорения час. Ще вземе младоженеца и булката. Ще посети кумовете. Заедно ще Ви отведе пред олтара, след което и в църквата. За да се почувствате наистина специални, ще постелем и ярък червен килим. Последната дестинация е ресторанта, където нашият екип ще Ви остави да се насладите на празничния ден.

Наздраве!

 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона

За Вашата сватба всичко трябва да бъде безупречно! Какво по-хубаво от това да видите булката в прекрасна бяла рокля, слизаща от луксозна лимузина. Подарете си елегантност за Вашия специален ден. А ние ще се погрижим да пристигнете със стил и в добро настроение.

За незабравимия момент по случай завършването на гимназия ние ще Ви осигурим луксозен преход. Голяма лимузина и червен килим за едно наистина незабравимо преживяване.

Няма по-емоционален празник от детския рожден ден!
Направете щастливо Вашето дете. Нека се почувства специално. Като Хана Монтана - лимузина, балони, блясък... весел детски празник.

повече
повече
повече
 Luxury Limousine Services - Луксозни 7 местни лимузини в Благоевград и региона
design

LIMO.BG, 2011-2015